По-свежи и по-красиви с Morpheus8

Morpheus8 е съвременен, неоперативен метод за подмладяване на кожата, като за лицето той има ефективен лифтинг ефект. Иновативната машина регенерира кожата на клетъчно ниво, възвръщайки нейната плътност, младост и красота.
Morpheus8 е изключително ефикасен и безопасен метод в ръцете на обучен специалист.
Процедурата с Morpheus 8 представлява радиочестотен микронидлинг, чрез който енергията прониква в кожата на дълбочина до 7 мм чрез микроиглички, които се изстрелват в кожата едновременно, бързо и енергично от малък накрайник. Така, по напълно естествен начин се стимулира производството на еластин и колаген. Кожата се стяга, изглажда и възвръща естествените си обем и свежест.
Morpheus8 е създаден от световния иновационен лидер InMode. Освен, че стяга и подмладява отпуснатата кожа, процедурата е изключително резултатна и при лечението на хиперпигментация, белези от акне, стрии.
Преди процедурата с Morpheus8 се прилага локален анестетик в зоната за лечение. След като кожата изтръпне, дерматолог я третира в рамките най-много на 60 минути, в зависимост от големината на зоната. По време на процедурата усещането е по-скоро като дискомфорт, отколкото болка. Третираната зона остава леко зачервена за известно време, но следите изчезват най-често още в следващите един – два дни.
Ефектът от Morpheus8 се забелязва още след първата процедура, за разлика от други методи на неинвазивните процедури, при които се чака около шест месеца. За най-добрите и трайни резултати с Morpheus8 са нужни минимум три последователни процедури, които се правят в разстояние четири до шест седмици една от друга.
След първоначалните процедури и постигането на желания резултат, поддръжката с Morpheus8 е по една процедура на всеки шест месеца, за да не се губи новосъздаденият колаген и да се поддържа свежият и млад вид на кожата.
Заради невероятния – видим и бърз ефект, в момента Morpheus8 е сред предпочитаните методи за подмладяване от Холивудските звезди.