🏥Раздаваме 10 страхотни награди


 

Имената на 10 пациенти,  от всички 231, участвали в Коледната томбола на Лечебни заведения „Хигия“ бяха изтеглени днес, като  всеки от тях спечели ваучер „Вечеря за двама с бутилка вино“ 🥂за известен ресторант в  Пазарджик. 

 

В последния месец на миналата година, по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници, МБАЛ Хигия организира празнична томбола, като в нея можеха да участват всички пациенти на отделенията по Кардиология, АГ, Хирургия, Урология, Педиатрия и Ортопедия в лечебното заведение. За целта, пациентите трябваше да маркират своята локация във фейсбук страницата на болницата, да попълнят данните си в празничния талон и да го поставят в урна на регистратурата в съответното отделение.

 

Така,  днес стигнахме до точка 3 от условията за участие. А именно – СПЕЧЕЛЕТЕ!


Хирургът д-р Цветелина Спиридонова, изпълнителен директор на болница "Хигия" първа разбърка талоните в урната и нейната ръка донесе късмет на петима наши пациенти - Теменужка Иванова, Георги Филипов, Ангелина Стойкова, Саша Маслева и Севда Живкова. Асистираха и специализантът по хирургия д-р Ваня Станкова, която донесе късмет на Дафинка Кърпачева, Михаела Петрова и Исарка Караджова и колегата и д-р Николай Дошков, също специализант по хирургия, който изтегли имената на Стоимен Геров и Ангел Главчев.


Всички спечелили ще получат уведомително съобщение на телефонния номер, който са посочили в талона за участие.

 

Ако Вашето име е сред тези на печелившите, то Вие можете да вземете своята награда от офиса на болница „Хигия-център“ в гр. Пазарджик, ул. „Свети Иван Рилски“ № 3, ет. 2, всеки работен ден от 10.00-12.00 ч.

 

От името на всички екипи в Лечебни заведения „Хигия“ честито на печелившите, здрава и успешна 2024 г!

 

Пълният списък с имената на всички печеливши още веднъж вижте тук:

 

🔺Теменужка  Георгиева Иванова

🔺Георги Филипов

🔺Ангелина Стойкова

🔺Саша Маслева

🔺Севда Живкова Живкова

🔺Дафинка Стефанова Кърпачева

🔺Михаела Петрова

🔺Исарка Караджова

🔺Стоимен Василев Геров

🔺Ангел Главчев