ТРАДИЦИЯ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

ТРАДИЦИЯ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

От месец август 2018 г. МБАЛ „Хигия“ АД е одитирана и регистрирана от NQA за съответствие с изискванията на ISO 9001:2015, приложима за осъществяване на болнична медицинска помощ, клинични изпитания на лекарствени продукти и медицински изделия, учебна и научна дейност.

20 години СПА Център

20 години СПА Център

Болница „Хигия” отпразнува своя 20-годишен юбилей с откриването на Медицински СПА център и физиотерапия.

 

СПА Център

Медицински СПА център и физиотерапия Хигия

Болница „Хигия” отпразнува своя 20-годишен юбилей с откриването на Медицински СПА център и физиотерапия.

         За разлика от познатите вече на всички SPA центрове, идеята тук е, на клиентите да се предложи успешно съчетание между обслужване на клинично ниво и спа процедури. Предлагат се уникални процедури и терапии.

Дали ще си подарите един час, следобед или цял ден, бърза моделираща процедура, пречистваща и успокояваща грижа за лицето и тялото или релаксиращ SPA пакет – ще се насладите на лукс и комфорт, индивидуално внимание и професионална медицинска грижа.

СПА центърът разполага с три студия за извършване на процедури за лице и тяло, които са оборудвани с модерна апаратура – IPL терапии /фотоепилация, фотоподмладяване, лечение на акне, лечение на спукани капиляри/, Кислородна SPA капсула /високотехнологичен уред, съчетаващ сух хидромасаж, стимулация с 99% концентриран кислород, арома и хромотерапия, намалява телесното тегло и целулита, облекчава болките и напрежението в мускулите, освобождава от стреса. Ускорява кръвообращението и метаболизма, спомага за освобождаване от токсините/

Радиочестотен апарат и последно поколение Вакуумен масажор за извършване на микродермабразио и процедури от естетичната дерматология.

Всяка сряда в СПА центъра работи кабинет по Естетична дерматология, в който д-р Ива Стоилова извършва прегледи и процедури, които включват – попълване с хиалуронови филъри, ботокс, химичен пилинг и други интервенции от естетичната дерматология.

В Сауна парка ви очакват – Инфрачервена сауна, Парна баня с ароматерапия, Стая за Активен релакс и хромотерапия,  Басейн с акваспининг и джакузи, Детоксикатор.

 

 

 

КОНТАКТИ
Тел: 034/44-00-01
Мобилен: 089/357-7331
e-mail: office@higia.bg
ул. Св. Иван Рилски 3