ТРАДИЦИЯ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

ТРАДИЦИЯ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Сертифицирана по ISO 9001:2000 за управление на качеството за цялостната дейност на нейните медицински и спомагателни структури и на базовите й възможности за обучение на студенти и специализанти.

доц. Стайко Спиридонов стана професор

доц. Стайко Спиридонов стана професор

Изпълнителният директор на Медицински комплекс „Хигия“ доц. Стайко Спиридонов стана професор.

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ КОМПЮТЪР-ТОМОГРАФ

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ КОМПЮТЪР-ТОМОГРАФ

е най-новата придобивка в отделението по образна диагностика в медицински комплекс ХИГИЯ. Лъчевото натоварване за пациента е изключително ниско.

10 ГОДИНИ КАТЕТЕРИЗАЦИОННА ЛАБОРАТОРИЯ

10 ГОДИНИ КАТЕТЕРИЗАЦИОННА ЛАБОРАТОРИЯ

This is default featured slide 5 title

This is default featured slide 5 title

You can completely customize the featured slides from the theme theme options page. You can also easily hide the slider from certain part of your site like: categories, tags, archives etc.

 

Детско отделение

Детско отделение бе разкрито в структурата на МБАЛ „Хигия” през 2002 г.

Отделението е разположено на 6-я етаж на болницата с функционално разпределение на помещенията, осигуряващи връзка както по между си, така и с останалите кабинети, зали и комуникационни системи в болницата.

Отделението разполага с 38  легла. Оборудването с медицинска техника и апаратура отговаря на всички съвременни изисквания и стандарти за работа в детско отделение.

Всички  лекари, които работят в отделението са с призната  специалност „Детски болести“. На разположение като консултанти са лекари от всички останали специалности /реаниматори, хирурзи,УНГ специалисти, уролози и др./

Стационарът е от 0 до 18-годишна възраст, а приемът денонощен. За малките пациенти е оборудвана специална зала за игра и развлечения.

 Началник на отделението е д-р Фани Спиридонова

Лекари


Д-р Стоянка Генова

Д-р Димитър Агов
Д-р Вержиния Йотова
Д-р Тодор Полихронов
Д-р Гергана Христева

 

 

За контакти: 034 / 44 20 22